Over mij

Wat is uw verhaal en welke klachten heeft u? Dat wil ik altijd graag weten van de mensen die bij mij komen. Soms is het heel eenvoudig dat de ogen minder worden. Maar het gebeurt ook wel dat mensen al jaren rondlopen met vage klachten. En dat daagt mij uit. Ik krijg energie van die situaties waarbij niemand het meer ziet zitten. Juist dan gaat mijn hart sneller kloppen en raak ik gedreven om de oorzaak te vinden. En om vervolgens tot een goede oplossing te brengen. Een klant die happy weg gaat, is wat mijn dag goed maakt.

Daarnaast vind ik het leuk om mensen te adviseren over de vorm of de kleur van de bril. Ieder mens is uniek. En niet elke bril staat even goed. Bij mij bent u dus ook aan het goede adres als u voor de dag wilt komen met een mooi passende bril.

Sinds 1983 heb ik het voorrecht om mensen te helpen met mijn kennis en ervaring. Ik geniet van de ontmoeting van mensen. En ik merk dat het wederzijds is. In 2014 heb ik mijn onderneming (Het Nieuwe Kijken) opgericht waarmee ik nog meer in staat ben om die service te bieden die bij mij past. Ik wil heel ver gaan om u als klant goed te helpen. Als u niet naar mij toe kunt komen, dan haal ik u graag op, of ik kom bij u thuis.


"Ons bezoek bij Guus Griffioen in zijn prettige nieuwe praktijk 'Het Nieuwe Kijken' met persoonlijke aandacht ' , is voor ons letterlijk zo gerealiseerd door hem! Na een secure oogmeting met de nieuwst ontwikkelde apparatuur, in interactie op m'n complexe oogklachten met de nodige multifocale glazen, zijn zowel mijn man als ik geslaagd met o.a. niet te dure mooie nieuwe monturen, waarbij in tegemoetkoming voor mijn persoonlijke situatie, de nieuwe complete brillen afgepast zijn bij ons thuis. Voor ons is het "zegt het voort"!"

Bert en Heleen Voskuil
Veenendaal