Het verhaal van Ria

Soms heb je lichamelijke klachten waaraan je zo gewend raakt dat je je niet eens meer bewust bent dat je ze hebt.

Dat overkwam Ria. Ze had al jaren last van een branderig gevoel bij haar ogen. Een intensieve dag achter de computer werd vaak gevolgd door hoofdpijn. Wat daar de oorzaak van was, wist ze niet.

Tijdens een standaard bezoek aan de oogpraktijk Het Nieuwe Kijken constateerde Guus Griffioen dat haar ogen continu aan het focussen waren. Dat veroorzaakte haar klachten. Dat kon opgelost worden door een prisma in de glazen. Tot haar grote blijdschap merkte Ria al heel snel dat de klachten wegbleven. Ze ervoer meer rust in haar ogen, geen branderig gevoel en geen hoofdpijn meer.

Ria zegt dat Guus ruim de tijd voor je neemt. Hij kan goed uitleggen wat er speelt. En met zijn deskundigheid is hij in staat om oplossingen te bedenken voor de problemen. Zelfs als je daar nog niet bewust van bent.


"Ons bezoek bij Guus Griffioen in zijn prettige nieuwe praktijk 'Het Nieuwe Kijken' met persoonlijke aandacht ' , is voor ons letterlijk zo gerealiseerd door hem! Na een secure oogmeting met de nieuwst ontwikkelde apparatuur, in interactie op m'n complexe oogklachten met de nodige multifocale glazen, zijn zowel mijn man als ik geslaagd met o.a. niet te dure mooie nieuwe monturen, waarbij in tegemoetkoming voor mijn persoonlijke situatie, de nieuwe complete brillen afgepast zijn bij ons thuis. Voor ons is het "zegt het voort"!"

Bert en Heleen Voskuil
Veenendaal