Het verhaal van Marja

Wat doe je als je zoon aangeeft dat lezen lastig wordt omdat alle letters op het papier dansen en bewegen? Je gaat naar de huisarts en naar een oogarts. Er worden geen afwijkingen gevonden, maar de problemen worden erger. Het werken op school lukt niet meer. Als moeder kan je dan best wel angstig worden. Maar niets doen is geen optie. Dus ging ik op het internet zoeken. Daar zag ik een artikel van Het Nieuwe kijken in Amersfoort, waar ook gekeken wordt naar de oogzenuwen en spieren en de samenwerking tussen de ogen en de hersenen. Tijdens het onderzoek ontdekte Guus Griffioen dat de ogen in een krampstand stonden. Mijn zoon kreeg oefeningen mee naar huis en het advies om niet meer dan een half uur per dag een spelletje op tablet of PC te doen. Na 2 weken oefenen en geen tablet, ervoer mijn zoon vooruitgang. De kleinen letters van de oefening werden goed zichtbaar en langzaamaan werd het lezen weer opgebouwd. Na drie  maanden kon hij ook op school weer volledig mee doen. 

Kortom:  Met het goede advies en de plezierige benadering door Guus Griffioen kan onze zoon weer zonder problemen lezen. Een hele opluchting!


"Ons bezoek bij Guus Griffioen in zijn prettige nieuwe praktijk 'Het Nieuwe Kijken' met persoonlijke aandacht ' , is voor ons letterlijk zo gerealiseerd door hem! Na een secure oogmeting met de nieuwst ontwikkelde apparatuur, in interactie op m'n complexe oogklachten met de nodige multifocale glazen, zijn zowel mijn man als ik geslaagd met o.a. niet te dure mooie nieuwe monturen, waarbij in tegemoetkoming voor mijn persoonlijke situatie, de nieuwe complete brillen afgepast zijn bij ons thuis. Voor ons is het "zegt het voort"!"

Bert en Heleen Voskuil
Veenendaal